Rabu, 15 Juni 2016

Telekung Sutera Renda EmasFarrahboutique.com menjual telekung moden dan berkualiti tinggi. Koleksi ini kami namakan  Telekung Sutera Renda Emas. Telekung Sutera ini kami perbuat dari bahan kain sutera, yang mana kami import bahannya dari Guangzhou, China. Koleksi ini belum ada dimana-mana butik di Malaysia, hanya ada di Farrahboutique.com. Anda boleh cari di mana-mana butik, koleksi ini baru keluar dari kilang kami dan kami produksi sendiri.

 Telekung Sutera Renda Emas ini kami jahit dengan keistimewaan dua layer atau dua lapisan. Dua layer tersebut kami jahit dengan renda berwarna emas di bahagian dada dan hujung setiap telekung bahagian atas dan kain bawah. Untuk mendapatkan gambar yang lebih jelas, sila lihat koleksi gambar yang telah kami sediakan.

Renda berwarna emas  kami jahit dengan kemas dan rapi. Material kainnya sejuk, tidak panas dan sesuai dipakai disemua lokasi ibadah, termasuk ke Tanah Suci yang cuacanya panas. Telekung Sutera Benang Emas ini tidak membuat anda jadi rimas, tetapi kain sangat ringan dan selesa dipakai.

Koleksi kami ini sangat terhad dan kami hanya menjahit untuk kuantiti yang terbatas sahaja. Jika wanita muslimah ingin mendapatkan koleksi kami ini, sila berhubung dengan kakitangan farrahboutique.com yang akan melayan sms/wassup dari anda semua.  

Jenis kain adalah SUTERA CHINA ( IMPORT GUANGZHOU ) asli dari Guangzhou.
Fabrik telekung koleksi kali ini kami pilih dengan warna PUTIH. Tetapi renda berwarna GOLD atau keemasan, sesuai dengan karakter wanita muslimah yang anggun dan mewah.

Telekung Moden Sutera Renda Emas dari China ini, kami datangkan dengan beg super cute. Fabrik serta warna beg sama seperti Telekung Moden Sutera Renda Emas.Koleksi ini Limited Edition.

 stok : 2

Harga : RM 150 ( include GST dan free shipping ke seluruh Malaysia)

Bila anda berminat dengan Style Mode dan Koleksi Model Baju diatas, silahkan pesan di website FarrahBoutique.com ini, silahkan anda buka halaman CARA PESAN, ada dibagian kiri atas ( dibawah WELCOME ) atau bisa hubungi kami lewat Menu HUBUNGI KAMI, bisa email atau SMS ke No HP yang diatas, pesan anda akan kami balas secepatnya. Terima kasih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Bila anda ingin meninggalkan komentar, mohon jangan tampilkan email dan no hp anda.