Rabu, 15 Juni 2016

Telekung Sutera Renda Coklat 2 Layer

7. Telekung Sutera Renda Coklat 2 Layer

Telekung sutera renda coklat ini merupakan salah satu produk terlaris kami kerana ramai wanita yang sukakan telekung yang simple, anggun dan selesa. Telekung sutera renda coklat ini sangat selesa kerana kami import meterial kainnya dari china.

Telekung sutera renda coklat ini di perbuat dari kain sutera yang lembut, ringan namun tidak jarang. Motif suteranya bercorak bunga. Telekung sutera renda coklat 2 layer sangat istimewa kerana kami telah menginovasi menjadi dua layer berwarna coklat di bahagian dada, hujung telekung dan tambahan lagi kami tambah di hujung kain.

Warna telekung jenis sutera renda coklat 2 layer ini adalah warna putih dan renda berwarna coklat. Renda yang kami pilih adalah renda yang lembut, jahitan yang halus dan sulaman yang tebal.

Telekung ini sangat selesa di gunakan tidak kira cuaca panas atau sejuk. Tambahan lagi bulan ramadhan dan syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi. Telekung ini simple dan tetap selesa dan nyaman di pakai di mana sahaja.

Telekung ini tidak didatangkan bersama beg. Namun, wanita muslimah boleh memasukkan telekung ini dengan beg atau handbeg kerana apabila di lipat, telekung sutera renda coklat 2 layer ini mudah di lipat dan boleh menjadi kecil.

Stok tersedia sebanyak : 2 buah. Warna putih

Harga 185 ringgit.

Harga yang kami tawarkan untuk wanita muslimah memiliki telekung sutera coklat 2 layer ini hanya rm185.

Percuma pengiriman atau free shipping ke seluruh negeri-negeri di malaysia. Harga include gst.

Untuk luar negara malaysia, seperti singapore, thailand, brunei darussalam dan lain-lain, sila hubungi customer service farrahboutique.com , kami sedia membantu anda.

Bila anda berminat dengan Style Mode dan Koleksi Model Baju diatas, silahkan pesan di website FarrahBoutique.com ini, silahkan anda buka halaman CARA PESAN, ada dibagian kiri atas ( dibawah WELCOME ) atau bisa hubungi kami lewat Menu HUBUNGI KAMI, bisa email atau SMS ke No HP yang diatas, pesan anda akan kami balas secepatnya. Terima kasih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Bila anda ingin meninggalkan komentar, mohon jangan tampilkan email dan no hp anda.