Rabu, 15 Juni 2016

Telekung Lukis Full Bunga BenangTelekung  Lukis Full Bunga Benang ini diperbuat dari bahan yang berkualiti dengan jenis kain cotton lembut. Sangat sesuai dipakai untuk ibadah dirumah ataupun jemaah di masjid atau surau. Telekung ini sesuai di gunakan untuk cuaca yng panas atau sejuk. Sangat cantik dan menarik perhatian sesiapa yang melihat. Insyaallah saudara mara akan terkagum dan ini belum ada di malaysia, limited edition dan jumlah terhad.

 Telekung ini di hias dengan lukisan tangan, warna yang menarik dan dikelilingi dengan benang sepanjang tepi telekung. Material fabric telekung ini selesa di gunakan dan tidak jarang. Uniknya telekung di Farrahboutique.com adalah anda boleh memiliki koleksi terhad kami yang eklusif tetapi selesa dan menarik. Kami memperindah Telekung Lukis Full Bunga ini dengan menambah hiasan benang di sekeliling lukisan bunga. Simple but nice ..! Kami membuat lukisan di bahagian bawah kanan, kiri dan kepala di bahagian belakang. Jangan terlambat untuk memilikinya sekarang kerana koleksi kami sangat terhad dan eksklusif. Dapatkan segera dengan menghubungi operator kami atau pesanan ke no handphone kami.
Anda boleh lihat gambar sebagai rujukan,

Telekung Moden Lukis Full Bunga Benang tersedia dalam 3 warna yang indah, iaitu :
  1. Warna Bunga Pink
  2. Warna Biru Muda
  3. Warna Ungu ( Purple )
Telekung Lukis ini sesuai dipakai untuk wanita muslimah dari remaja hingga dewasa. Selain itu, Telekung Lukis ini juga boleh di beli oleh suami/abang/ayah untuk dijadikan sebagai hadiah hantaran, ulang tahun atau ulang tahun perkahwinan. Pasti si dia akan menyukai pilihan anda dan lebih bersemangat menyerjakan ibadah solat selepas ini.

Telekung Moden Lukis Full Bunga ini juga dilengkapi dengan bag yang memudahkan wanita muslimah membawa travelling ke berbagai destinasi. Istimwanya untuk koleksi Telekung Lukis ini dimana kami memberikan bersama beg yang warna dan coraknya sama seperti material telekung. 

Stok kami hanya ada beberapa helai sahaja. Limited editon. Dapatkan sekarang. Kami tidak menyimpan banyak, karena kami menjual ekslusifitas. Agar model ini tidak ada yang menyamai di seluruh malaysia. Serious,ini adalah limited edition. Dan warna tidak ada yang sama, walaupun motif sama, tetapi warna berbeza.
Harga RM 100. Include GST and Shipping Cost.
STOK : 3 PCS

 Bila anda berminat dengan Style Mode dan Koleksi Model Baju diatas, silahkan pesan di website FarrahBoutique.com ini, silahkan anda buka halaman CARA PESAN, ada dibagian kiri atas ( dibawah WELCOME ) atau bisa hubungi kami lewat Menu HUBUNGI KAMI, bisa email atau SMS ke No HP yang diatas, pesan anda akan kami balas secepatnya. Terima kasih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Bila anda ingin meninggalkan komentar, mohon jangan tampilkan email dan no hp anda.