Rabu, 15 Juni 2016

Telekung Cotton Motif Coklat Dengan Renda Coklat (Hot Item !!)

8. Telekung Cotton Motif Coklat Dengan Renda Coklat (Hot Item !!)

Farrahboutique.com ingin mengambil kesempatan untuk mewar-warkan telekung hot item kami iaitu telekung cotton motif coklat dengan sulaman halus berwarna coklat.

Jika sebelum ini wanita muslimah belum pernah melihat telekung di pasaran yang mempunyai corak kain yang bersulamkan warna coklat. Jadi inilah kesempatan wanita muslimah untuk mendapatkan hot item kami yang istimewa ini. Material telekung cotton motif coklat dengan renda coklat ini sangat istimwa kerana dia lain dari yang lain di pasaran dan meterial cotton yang sangat lembut, selesa dan tidak jarang. Meterial kain telekung cotton motif coklat dengan renda coklat ini kami import dari korea.

Telekung cotton motif coklat dengan renda coklat ini kami design dengan dua tampalan di kepala supaya muslimah merasa selesa dan tidak bimbang jika anak rambut kelihatan. Getah di kepala untuk koleksi ini tidak ketat sehingga pemakai tidak merasa pening. Renda berwarna coklat senada ini kami jahit bukan hanya di bahagian telekung, kami jahit juga di bahagian kaki kain telekung.

Sesiapa yang memakainya pasti tidak akan menyesal, malah ada pembeli yang membeli untuk di hadiahkan kepada ibu atau saudara-mara yang lain.

Tidak hanya koleksi ini istimewa, kami tambahkan bonus kepada pembeli dengan memberi juga beg yang motif dan coraknya sama dengan telekung cotton motif coklat anda. Meterial telekung sangat lembut dan tidak panas ketika digunakan pada waktu panas atau sejuk.

Jangan tunggu lama lagi untuk mendapatkan koleksi istimewa hot item dari kami ini. Hubungi segera operator farrahboutique.com untuk memesan atau bertanya produk pilihan anda dengan lebih lanjut.

Stok yang tersedia untuk hot item ini adalah sebanyak : 7 buah.

Harga seunit telekung cotton motif coklat dengan renda coklat adalah hanya rm270 sahaja.

Percuma pengiriman atau free shipping ke seluruh negeri-negeri di malaysia. Harga include gst.

Untuk luar negara malaysia, seperti singapore, thailand, brunei darussalam dan lain-lain, sila hubungi customer service farrahboutique.com , kami sedia membantu anda.

Bila anda berminat dengan Style Mode dan Koleksi Model Baju diatas, silahkan pesan di website FarrahBoutique.com ini, silahkan anda buka halaman CARA PESAN, ada dibagian kiri atas ( dibawah WELCOME ) atau bisa hubungi kami lewat Menu HUBUNGI KAMI, bisa email atau SMS ke No HP yang diatas, pesan anda akan kami balas secepatnya. Terima kasih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Bila anda ingin meninggalkan komentar, mohon jangan tampilkan email dan no hp anda.